Jentenes soverom

Selve oppussingen av rommet ble sååå mye mer jobb enn forventet. Brukte tapetfjerner og skrapet tapet i mange timer. MEN under tapeten var det limt på papirbånd mellom hvert eneste panelbord. Antagelig for at panelet ikke skulle være synlig etter tapetisering. Disse båndene var en utfordring å fjerne selv med tapetfjerner! Hvit Akryl ble etterhvert min venn under oppussingen. Det var hull, gliper og skjevheter over alt. Akryl var en effektiv måte å rette opp/skjule småting med. Etter dager med tapetfjerning og Akryl, ble veggene grunnet, og malt i rosa etter jentenes ønske. Bildet under viser første forsøk med rosa. Det var åpenbart etter to strøk at dette ble feil tone. Den hadde skjær av lilla, var kald og glinsende.

 

 

 

 

 

Da var det bare å skaffe en ny rosa-tone, og male nye 2 strøk! Veldig glad for at jeg tok bryet med å male på nytt. Den nye fargen hadde mer brunt i seg, og gjorde rommet varmere. Kanskje ikke så lett å se på bildene, men forskjellen var ganske stor.

 

 

 
 

Bygde en seng på hver sin side av rommet for utnytte plassen. Sengene er 120 cm bred. Sengegavlene er laget i hobbyplank, og malt hvite. Gulvet måtte jeg slipe ned ganske mye. Valgte å beise det mørk brunt da jeg synes det passer godt til de rosa veggene. Etter beisen er gulvene behandlet med to strøk blank lakk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rommet har håndlagde originale skyvdører fra huset ble bygd.
-Kine-

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *