Gjesterom

Panelet vi har lagt er taktro. Det er grovt og ubehandlet fordi vi ville at soverommet skulle ha et grovt utrykk. Beising av veggene ble en ganske så stor jobb i dette rommet. Jeg ville at panelet skulle se gammelt og værbitt ut, og gi intrykk av å være inne i et naust. Det ble flere runder med beis for å få til dette. Beisen ble påført med svamp (små skuresvamper som kjøpes på butikken). Svampene er ikke så store, og beisen må påføres med lange drag for at det skal bli jevnt. Det tar tid! Jeg hadde først på to strøk med fargen Kalk slik at panelet ble lysere. Deretter hadde jeg på den grå fargen som heter Varde. Grunnen til at jeg først hadde på to strøk med Kalk, var at den grå fargen da fikk litt blå/sølv skjær.
Sengene er bygd inn i rommet for å få best mulig utnyttelse av plassen på et ganske lite rom. Sengene er 120 cm brede både oppe og nede.

Sengehesten i øverkøya er laget av en staur som er delt på langs:)

Stigen lagde vi og monterte slik at den sitter fast på veggen og i gulvet. Beiset den på samme måte som veggene slik at den ikke skulle bli et blikkfang.

-Kine-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *