Vinduer i gjestehuset

Planen helt  fra vi bestemte oss for å bygge et hus til, var å bruke de gamle vinduene vi fikk av svigers. Rå-bygget er derfor bygd med utgangspunkt i målene på disse vinduene. Tanken var at jeg skulle pusse opp de gamle vinduene med 16 små ruter i hvert vindu. Denne jobben ble rett og slett for omfattende for meg, særlig med tanke på hvordan jeg strevde med vinduene og kittet i ytterdøra på hovedhuset. Vi bestemte oss derfor for å bestille nye, med utgangspunkt i målene til de gamle vinduene. Da startet vi prosessen med å sjekke priser. De fleste lokale levrandører skulle ha ca. 55.000 kr for fire to-fagsvinduer med gjennomgående sprosser og dobbel verandadør. Det endte med at vi bestilte vinduene fra nettsiden: www.best-billigst.no. Her kostet vinduene 33.000 med frakt. Over 20.000 kr billigere!! Var egentlig for godt til å være sant, og jeg var derfor VELDIG spent på kvalitet og levering. Vinduene er produsert i Danmark, og jeg er super-imponert over kvaliteten. Kvaliteten er helt på høyde med lokale levrandører, om ikke bedre! Leveringstiden var på 9 uker, og vinduene ble levert i tide.

Montering av vinduer er virkelig en dritt jobb som er vanskelig når man ikke kan det. Ble mer søl, og var vanskeligere enn vi satte pris på. Her er bilde av vinduene innvendig. Er kjempe fornøyd med haspesystemet.

Den dobble verandadøren er jeg veldig fornøyd med. Den er stabil, og begge dørene kan åpnes helt.

 

-Kine-

2 thoughts on “Vinduer i gjestehuset

    • Hei:)
      Tusen takk! Jeg kjøpte den faktisk på: bestogbilligst.no:) Vi bestilte både vinduer og dører så jeg er litt usikker på hva kun døra kostet, men mener det var ca 10.000 kr:)

      -Kine-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *