Hei igjen – lenge siden sist:)

Det er virkelig lenge siden jeg har lagt ut noe på denne siden nå. Skyldes vel litt manglende motivasjon, og at jeg har hatt nok å henge fingrene i. Jeg har likevel holdt på med diverse prosjekter, og kommer til å legge ut noe av det jeg har gjort siden sist:) Det er mest utendørsprosjekter, men også noen små endringer på innsiden.

Det har ikke skjedd så mye siden sist, annet enn tidens tann. Alle er blitt litt eldre, jentene mine har flyttet hjemmefra og jeg har fått ny hund! Skal ikke si så mye om det at vi fikk ny hund, men det kan jeg si er at aldri visste jeg at det var så stor forskjell på hunderaser. Vi hadde en straight Golden Retriver og fikk en arrogant og kranglete Engelsk bulldog! For en personlighet! Helt nydelig hund som beriker hverdagen med mye latter:)

-Kine-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *