Rådyr spiser roseknopper som dessert!

Det er ganske frustrerende å komme på hytta å finne bare stilken igjen og roseknoppen borte! Det har skjedd med meg flere ganger, og jeg har derfor begynt å dekke til trærne med hønsenetting store deler av våren. Men hønsenetting rundt alle trærne er ikke akkurat et vakkert syn. Jeg bestemte meg derfor for å prøve et råd jeg fikk høre her om dagen. Blodmel skal visstnok ha en lukt som holder rådyrene unna. Jeg prøver nå å sette en bit oasis dyppet i blodmel blandet med salmiakkvann ved hver rosebusk. Aner ikke om det virker da men…

Du kan lese hva jeg gjorde under “Mer om” og undertittelen “Hage”
-Kine-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>