Detaljer fra stua

Dette bordet kommer opprinnelig fra gammelstua som sto på hjemplassen til svigerfar, og har vært brukt av flere generasjoner. Det er godt brukt, og tverrplankene i understellet er slitt ned slik at det kjennes hvor folk har hatt bena når de satt ved bordet. Det er et veldig sjarmerende bord, men kanskje ikke så praktisk å sitte ved da bordbena kommer litt i veien. Har likevel valgt å bruke det da det passet godt inn i min stil. Kombinasjonen gammelt og nytt kommer godt fram her med lysekrone fra Ikea:-)

Hjørneskapet kommer også fra samme sted, og hører sammen med spisebordet. Det er håndlaget, og har god plass.

 

 

 

 

 

 

 

Vinskapet og bilderamma er ikke gamle. Kjøpte begge da vi tok i bruk huset. Vinskapet er fra Black and White, og ramma er kjøpt på Cornelias hus.

 

 

 

 

 

 

 

Disse sukkulentene tåler ALT. Jeg har hatt dem i tre år, og denne høsten kom det masse hvite blomster på dem. Når det gjelder innendørs plantehold er jeg helt elendig, og har tatt konsekvensen av det gjennom å nesten ikke ha planter. Disse sukkulentene står gjennom hele vinteren inne, uten stell og vann i 8-12 grader. Det samme gjelder Mor med tusen barn som står på vitrineskapet. Vi avslutter hyttesessongen i oktober, og kommer ikke tilbake igjen før i påsketider.

Lita klokke i lite hus. På grunn av at huset er så lite, så blir også gjenstandene jeg handler små. Denne klokka kjøpte jeg på Black Design på Ørlandet. 

 

 

 

 

Black and White selger disse søte fyrstikkeskene. Jeg har flere av dem, og synes de er så fine at jeg pleier å ha dem liggende fram.

 

 

 

 

 

 

-Kine-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *