7 thoughts on “Lampe av norgesglass

  • Heia:)
   Jeg husker ikke helt hvilke pærer vi har brukt, men vi satte på dimmer for å kunne regulere lysstyrken etter behov:) Lykke til med laging av lampe:)
   -Kine-

 1. Hei, jeg googla f å finne ut om hvordan lage lampe av Norgesglass; og da fant jeg bloggen din 🙂
  Takk for flott bruksanvisning og gode tips!
  Fiin blogg du har, og helt nyyyydelig hytte!!!!! 🙂 Kreativ du ser jeg 🙂 !! Til inspirasjon!!

  Marit Sunniva, “blogger uten blogg” ….

  • Hei, hei:-)
   Tusen, tusen takk!! Så hyggelig å få så trivelig tilbakemelding:-) Lykke til med å lage lampe. Det er mange muligheter og ikke vanskelig:-)

   -Kine-

 2. Innmari kul lampe! Hvor kjøpte dere de elektriske delene? Ledning, sokkel osv? Borra dere bare et hull i planken og stakk ledningen gjennom?

  • Hei:)
   Tusen takk!! Jeg kjøpte alt det elektriske på IKEA. Der har de pakker med alt du trenger til en lampe. Kjøpte en pakke til hvert Norgesglass. Lokkene i toppen på glassene kjøpte jeg på Elektro Skandia hvor de selger utstyr til elektrikere. Det er mulig at du kan få tak i dem på andre butikker som Clas Olsson eller Biltema også men det vet jeg ikke sikkert:) Vi borra hull i planken, og trakk ledningen gjennom. Du kan se bilder av sammenkoblingen på sidene mine:)

   -Kine-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *