Sjøgrønt soverom

Selve oppussingen av soverommet var tidkrevende. Det skyldtes i hovedsak tapeten, og tapen som var limt på under. Ja, for det var panel under på hele rommet. Mye tapetfjerner og skraping! Akryl, i tak, lister og overganger var også litt jobb. Jeg er veldig fornøyd med fargen på veggene. Den har jeg fått laget etter en farge vi fant på gammelt panel fra ca 1920. Mine svigerforeldre har tatt vare på panel fra et gammelt hus som sto på gården deres.

Når det er sol, har sjøen samme farge som veggen. Veldig deilig å våkne opp med denne utsikten:) Sengen på dette rommet har vi også bygd selv for å utnytte plassen best mulig. I fotenden bygde vi et skap. Det var en grei måte å bruke plassen på da lagring av ulike ting er en mangelvare i et så lite hus.

Det var lite plass til skap, så vi løste det med å kjøpe kurvstativ og plassere langs veggen. For å skjule kurvene sydde jeg et forheng og hang opp langs veggen.
Soverom

Gulvet slipte jeg og lakkerte med matt lakk. Valgte å ikke beise det, da jeg ville ha gamle ubehandlede møbler.

-Kine-

 

 

 

2 thoughts on “Sjøgrønt soverom

    • Hei:)
      Så artig at du liker den. Fargen har ikke noe navn – fargehandler har analysert en gammel farge vi fant og laget den for oss. På bøtta står følgende fargekode: BV018 1/2 OK030 SV031. Håper det er mulig å få til fargen med denne koden:) Lykke til:)

      -Kine-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *