Interiør fra kjøkkenet

Opphenget til hånduken på kjøkkenet fikk jeg av min svigermor, som har samlet på gamle gjenstander i et helt liv. Hun har et hus og en låve som er full av antikviteter. Vet ikke hvor gammelt opphenget er, men det er veldig artig å kunne blande litt gamle og nye ting i et rom.

 

 

 

 

 

Knaggrekken som kjøkkenhåndklærne henger på fikk vi i gave av en tante. Lignende knaggrekker ser jeg det finnes mange av i ulike butikker.

 

 

 

 

Artig med litt utradisjonell pynt på et kjøkkenhåndkle. Denne er også kjøpt på Cornelias hus i Trondheim. Der finner jeg mye som passer utmerket til min stil og smak.

 

 

 

 

 

 

Dette bildet syntes jeg passet godt inn på kjøkkenet. Det har perfekte fargekombinasjoner, og er malt av en slektning. Vi fikk det i innflytningsgave. Bilde er malt på egenprodusert papir, og motivet passer godt til et lite hus ved sjøen.

 

 

 

 

 

 

Dette er husets dyreste!!!! Disse gardinene så jeg i et blad, og bestemte meg fort for at slike skulle jeg ha. Albert Olsen på Heimdal skaffet stoffet, og sydde dem for meg. Det var først når jeg skulle betale dem at jeg kom på å spørre om pris! Hva jeg betalte er ennå en hemmelighet her i gården:)

 

 

 

 

 

 

 

 

Skuffen i den gamle kjøkkenbenken. Skuffen og resten av benken er malt i den samme fargen som veggen på kjøkkenet. Satte på nye knotter som jeg kjøpte i Nice på skuffene.

 

 

 

 

 

Dette er den samme skuffen som over, men dette er innsiden. Veldig artig at den er laget av gamle appelsinkasser. Ganske så hjemmelaget:)

 

 

 

Vitrineskapet kjøpte jeg da vi flyttet inn. Rekken med glass-beholdere under skapet er en separat enhet som jeg kjøpte på Ikea, og malte i samme farge som veggen.

 

 

 

 

 

 

 

Denne krakken tok vi vare på. Den var oppbevart i kjelleren, og var i ganske dårlig forfattning. Med en hammer og litt maling ble den fullt brukbar igjen. Fargen den er malt i, er den samme som gulvet i gangen. På den måten henger gangen og kjøkkenet mer sammen. Har også malt en anne krakk på kjøkkenet i den fargen.

 

 

 

 

 

 

 

Te-kanne kjøpt i en av Røros mange spennende butikker.

 

 

 

 

 

 

 

Kaffekjelen og loddet er gammelt, og også noe som er kommet fra svigermors skattekammer. Loddet bruker jeg ofte når jeg er utålmodig og skal koke opp vann eller lignende på komfyren. Komfyren fra 1948 er ikke akkurat av det raske slaget, og med litt vekt på toppen av kasserollen innbiller jeg meg i alle fall at det går kjappere.

 

 

 

 

 

 

Som jeg nevnte når jeg skrev om soverommet, så har vi skjell litt over alt i huset. Det er også tilfelle på kjøkkenet:)

 

 

 

 

 

 

 

-Kine-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *