Godt nyttår!

Nytt år – nye muligheter!

2012 var et travelt men fint år for meg og min familie. Vi har hatt mange fine opplevelser både i hverdagen med venner og familie, samt vært ute og reist på flere fine utenlandsturer. Med to tenåringsdøtre i huset dreier mye av hverdagen seg om dem og deres aktiviter og “påfunn”. Mannen min og jeg har hatt det travelt med oppfølging på ulike områder både innen idrett og adre syssler som tenåringer er opptatt av! Artig men også ganske krevende til tider. Ellers så har vi desverre mistet våre tre kjæledyr dette året. To kaniner og vår kjære Rasmus, en Golden Retriver som har vært med oss i 12,5 år. Han har gitt oss så mye glede, og er et stort savn for hele familien. Det er først når dyrene er borte man merker hvor betydningsfulle de har vært i hverdagen, og hvor stor del av rutiner og små gjøremål de har vært en del av.

I det nye året håper jeg å få mer tid til å legge ut det vi har gjort, spesielt med uteområdet rundt hytta. Uteområdet har vært gjenstand for ganske store endringer fra vi tok over. Arbeidet har vært tidkrevende, men også veldig morsomt. Jeg er veldig glad i å holde på med hagearbeid, og tenker stadig på hvilke nye prosjekter jeg skal i gang med.

-Kine-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *