Levegg = flere timer ute

Denne lille veggen har vært et stort savn lenge .I sommer kom den endelig på plass! Når vinden står på for fullt fra nord (noe den ofte gjør), ja da er det kaldt, og ingen plasser å “gjemme” seg uten levegg. Vinden har blåst rundt det lille huset i flere år, og en lun plass har vært et stort savn. Da vi bygde det nye huset, fikk vi endelig et tun og mulighet for å sette opp levgg mellom husene. Det ble en fantastisk varm og lun krok. Nå ser jeg frem til mange flere sommerstunder utendørs:)

Benyttet sjansen til å lage hyller til blomster og diverse på innsiden. Alltid artig å ha plass til litt mer stasj:)

G o d  h e l g:)

-Kine-

2 thoughts on “Levegg = flere timer ute

 1. Hei Kine!
  Nå har jeg sett gjennom bloggen din, og jeg er virkelig imponert! Mange ideer og masse inspirasjon til folk som bygger og innreder – jeg kjenner noen, vet du. Vet vi har tatt vare på noen Norgesglass, nå vet vi hva de kan brukes til!
  Klem fra Nina kollega (-:

  • Hei, hei:)
   Tusen takk, Nina. Kjempekoselig å få så hyggelig tilbakemelding. Nå er det bare å sette i gang å lage lampe eller andre spennende ting man kan lage av Norgesglass:-)
   -Kine-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *