Uteområdet før – etter

Nå har vinteren kommet til Trondheim, minusgradene er synlige på graderstokken og det er på tide å tenne opp i peisen! Jeg lengter allerede etter sommer og varme:) Det meste av det jeg har lagt ut hittil er innendørs prosjekter. Videre tenkte jeg å legge ut litt om hva vi har gjort med uteområdet rundt husene, så da får jeg kose meg med bildene av sommer enn så lenge:)

Med åker tett rundt hele huset, veien nesten på trappa og en forfallen steingard har det vært mye arbeid å få skikk på uteområdet rundt husene.
Før:                                                                         Etter:

 

 

 

 

Den opprinnelige veien ned til huset og videre til to andre hus, gikk veldig nært og tett på to sider av huset. Vi ønsket å flytte veien til den andre siden av huset, og takket være snille naboer og jordskifte så fikk vi det til.
Før:                                                                        Etter:

 

 

 

 

 

Hagen var blitt til åker etter flere år med mangel på vedlikehold, og nesten hele området rundt huset var gjengrodd. Det var bare en måte å ta tak i det på: Mann med traktor!!
Før:                                                                                   Etter:

 

 

 

 

På disse før-etter bildene kommer det ikke så tydelig fram hva vi har gjort i hagen, så jeg skal beskrive det litt nærmere etterhvert.

Ha en fin søndagskveld og ei innholdsrik uke:))

-Kine-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *